Studio Himli

Daglicht Fotostudio
in Naarden, het Gooi

Welkom bij studio HIMLI!

In onze professionele daglichtstudio is er diffuus licht, zijn er hoge muren, een airco en een aantal handige voorzieningen zoals zonwering, een verplaatsbare L-wand en een fantastisch takelsysteem voor papieren achtergrondrollen, gordijnen en andere objecten.

Een ideale plek, een ‘leeg canvas’, naar eigen inzicht in te richten voor jouw modefotografie, portretshoot of productfotografie.

Bereikbaarheid

Een fijne daglicht-fotostudio in Naarden, in het hart van ‘t Gooi. Met de auto ben je er vanuit Bussum, Blaricum, Laren, Huizen of Eemnes binnen 10 tot 15 minuten. De studio bevindt zich dichtbij de A1, afslag Naarden-Vesting. Ook met het openbaar vervoer is onze fotostudio goed te bereiken! Vanaf station Naarden-Bussum is er een directe busverbinding naar een halte in de buurt.

Gratis Parkeren

Kom je met de auto dan kun je gratis parkeren vlak voor de studio (er is plek voor de hele crew!). Uit- en inladen is gemakkelijk door de brede deur die direct toegang biedt tot de studio. Je kunt je auto voor deze deur zetten.

Wil je de fotostudio huren? Dat kan voor een halve dag, een hele dag, of je laat alles ‘s avonds gewoon staan en plak er een tweede dag aan vast (met korting)!

Contact

Je kunt mij, Jurianne, bellen voor een afspraak om eerst eens te komen kijken, maar je kunt de fotostudio ook direct reserveren via de boekingskalender. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer zien? Kijk op ‘galerij’ en volg ons op Instagram!