Studio Himli

Daglicht Fotostudio
vlakbij Utrecht

Welkom bij studio HIMLI!

Onze professionele daglichtstudio is de ideale plek, een naar eigen inzicht in te richten ‘leeg canvas’, voor jouw modefotografie, portretshoot of productfotografie.

Er is diffuus licht, er zijn hoge muren, een airco en een aantal handige voorzieningen zoals zonwering, een verplaatsbare L-wand en een fantastisch takelsysteem voor papieren achtergrondrollen, gordijnen en andere objecten.

Bereikbaarheid

Een fijne daglicht-fotostudio in Naarden, op ongeveer 25 autominuten van Utrecht. De studio bevindt zich vlakbij de A1, afslag Naarden-Vesting. Onze fotostudio is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken! Vanaf Utrecht centraal ben je binnen 25 minuten met de trein op station Naarden-Bussum. Vanaf station Naarden-Bussum is er een directe busverbinding naar een halte dichtbij.

Gratis Parkeren

Vlak voor de studio is gratis parkeerplek (voor de hele crew!). Je kunt je auto voor de brede deur parkeren die direct toegang biedt tot de studio. Uit- en weer inladen is dus gemakkelijk.
Je kunt de fotostudio huren voor een halve dag, een hele dag, of je laat alles ‘s avonds gewoon staan en plak er een tweede dag aan vast (met korting)!

Contact

Je kunt mij, Jurianne, bellen voor een afspraak om eerst eens te komen kijken, maar je kunt de fotostudio ook direct reserveren via de boekingskalender. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Meer zien? Kijk op ‘galerij’ en volg ons op Instagram!