Studio Himli

Daglicht Fotostudio
vlakbij Hilversum

Welkom bij studio HIMLI!

In onze professionele daglichtstudio is er diffuus licht, zijn er hoge muren, een airco en een aantal handige voorzieningen zoals zonwering, een verplaatsbare L-wand en een fantastisch takelsysteem voor papieren achtergrondrollen, gordijnen en andere objecten.

Een ideale plek, een ‘leeg canvas’, naar eigen inzicht in te richten voor jouw modefotografie, portretshoot of productfotografie.

Bereikbaarheid

Een fijne daglicht-fotostudio in Naarden, op ongeveer 15 autominuten van Hilversum. De studio bevindt zich dichtbij de A1, afslag Naarden-Vesting. Ook met het openbaar vervoer is onze fotostudio goed te bereiken! Vanaf station Hilversum binnen je binnen 10 minuten op station Naarden-Bussum. Vanaf station Naarden-Bussum is er een directe busverbinding naar een halte dichtbij.

Gratis Parkeren

Je kunt gebruik maken van gratis parkeren vlak voor de studio (er is plek voor de hele crew!). Uit- en weer inladen is heel gemakkelijk. Parkeer je auto voor de brede deur die direct toegang biedt tot de studio.

Contact

Je kunt de fotostudio huren voor een halve dag, een hele dag, of je laat alles ‘s avonds gewoon staan en plak er een tweede dag aan vast (met korting)!

Eerst even komen kijken? Je kunt mij, Jurianne, bellen voor een afspraak. Je kunt de fotostudio ook direct reserveren via de boekingskalender. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je meer wil zien dan kun je kijken op  ‘galerij’ en/of volg ons op Instagram!