Studio Himli

Daglicht Fotostudio
vlakbij Amsterdam

Welkom bij studio HIMLI!
In onze professionele daglichtstudio is er diffuus licht, zijn er hoge muren, een airco en een aantal handige voorzieningen zoals zonwering, een verplaatsbare L-wand en een fantastisch takelsysteem voor papieren achtergrondrollen, gordijnen en andere objecten.
Een ideale plek, een ‘leeg canvas’, naar eigen inzicht in te richten voor onder andere jouw modefotografie, portretfotografie of productfotografie.

Bereikbaarheid

Een fijne daglicht-fotostudio in Naarden, op ongeveer 15 autominuten van Amsterdam. De studio bevindt zich dichtbij de A1, afslag Naarden-Vesting. Ook met het openbaar vervoer is onze fotostudio goed te bereiken! Vanaf Amsterdam Amstel is er een busverbinding die je binnen 20 minuten naar één van de bushaltes in de buurt brengt. Vanaf station Naarden-Bussum is er ook een directe busverbinding naar een halte dichtbij.

Gratis Parkeren

Vlak voor de studio is gratis parkeerplek (voor de hele crew!). Je kunt je auto voor de brede deur parkeren die direct toegang biedt tot de studio. Uit- en weer inladen is dus gemakkelijk.
Je kunt de fotostudio huren voor een halve dag, een hele dag, of je laat alles ‘s avonds gewoon staan en plak er een tweede dag aan vast (met korting)!

Contact

Je kunt mij, Jurianne, bellen voor een afspraak om eerst eens te komen kijken, maar je kunt de fotostudio ook direct reserveren via de boekingskalender. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Meer zien? Kijk op ‘galerij’ en volg ons op Instagram!