Studio Himli

Daglicht Fotostudio
vlakbij Amersfoort

Welkom bij studio HIMLI!

In onze professionele daglichtstudio is er diffuus licht, zijn er hoge muren, een airco en een aantal handige voorzieningen zoals zonwering, een verplaatsbare L-wand en een fantastisch takelsysteem voor papieren achtergrondrollen, gordijnen en andere objecten.

Voor jouw modefotografie, portretshoot of productfotografie is dit een ideale plek: een naar eigen inzicht in te richten ‘leeg canvas’.

Bereikbaarheid

Een fijne daglicht-fotostudio in Naarden, op 30 autominuten van Amersfoort. De studio bevindt zich vlakbij de A1, afslag Naarden-Vesting. Ook met het openbaar vervoer is onze fotostudio goed te bereiken! Vanaf Amersfoort Centraal reis je met de trein binnen 25 minuten naar station Naarden-Bussum. Vanaf daar is er een directe busverbinding naar een halte dicht in de buurt.

Gratis Parkeren

Er is vlak voor de studio gratis parkeerplek (voor de hele crew!). Uit- en inladen is gemakkelijk, aangezien je je auto voor de brede deur kunt parkeren die direct toegang biedt tot de studio.

Je kunt de fotostudio huren voor een halve dag, een hele dag, of je laat alles ‘s avonds gewoon staan en plak er een tweede dag aan vast (met korting)!

Contact

Wil je eerst komen kijken? Dat kan! Je kunt mij, Jurianne, bellen voor een afspraak. De fotostudio direct reserveren doe je via de boekingskalender. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je meer wil zien ga dan naar onze ‘galerij’ en/of volg ons op Instagram!